Jak widzieli Ci, którzy ostatnio brali udział w GvG bez porządnej strategii i odpowiedniej ilości właściwych postaci np 2 monków nie mamy szans.
Dlatego powstaje ten temat. Omówmy tu wszystko ilu ma być ludzi z jakimi profami, buildy i przede wszystkim strategie na różne sytuacje.
Mapka:
Przeniesiono ze starego forum.
ta mapka dla mniej wtajemniczonych to nasza siedziba tylko ze od góry
trzeba ustalić jakaś porządna taktykę i skład żeby nie było powtórki z niedzielnych GvG
ma ktoś jakieś pomysły ???
Ja może coś wymyśle, ale podaj jaki skład mieliście wtedy(profesje jakie grały). No i tak jak linarr mówi 2 monków trzeba. Trzeba doliczyć flagowego, interputerów, warriorów/derv. jakiś ele może. Zresztą jeszcze musimy sie zgrania douczyć bo podejrzewam, że i z tym nie najlepiej...
A kto będzie wybierał skład? Będzie jakieś sprawdzanie umiejętności czy tak kto chce? Ja mogę się zgłosić na nuke ele.
No to zależy ilu ochotników będzie. Jak bedzie ich dużo to pewnie sprawdzimy ich umiejętności a jak bedzie tych 8 no to wybierać nie bedziemy. Wtedy tylko bedziemy musieli poćwiczyć.
ostatnio było akurat 8 ludziów
ale kto wie może za jakiś czas będzie więcej osób w gildi (mam nadzieje)
i będzie większy wybór
póki co trza ustalic tych 8 profek
2 monka napewno
moze jakis mesmer
patron (trcohe by wspomógł)
tanki i oczywiscie derwy
takie jest moje zdanie
Ja mogę zająć się mesmerem. Co prawda jeszcze nie najmocniesza moja strona ale popracować mogę nad nim. W końcu się nauczę bo jak to mówią trening czyni mistrza. ^^
kto jeszcze chętny
bo trzeba w końcu ustalić jakiś skład podobierać odpowiednie bulidy
i oczywiście ustalić taktykę
bierzta się do roboty bo żeby coś osiągnąć na GvG musimy się trochę postarać
4 monków na 4 drużyny . 2 drużyny idą na atak 1 broni a 1 jest w pomocy
Mogę zagrać Zabójcą lub rytualistą
Pomożesz mi z tym ???